ENP laajentaa toimintaa Pohjois-Savoon, jossa Tuomas Kamunen on aloittanut yksikön päällikkönä 30.10.2017 . Tuomaksella on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus sähkönjakeluverkkoliiketoiminnasta. Liiketoimintayksikön päällikkönä Tuomas kokoaa parhaillaan vahvaa tiimiä Kuopion lähiseudulle, joten ammattitaitoiset ja kehityshaluiset suunnittelijat sekä verkostoasentajat olkaa pikaisesti yhteydessä Tuomakseen p. 050-5054254 tai tuomas.kamunen@enp.fi.

Savon alue on kokonaisuudessaan erittäin mielenkiintoinen markkina-alue, ja näemmekin, että meidän toimintamallillamme on loistavat mahdollisuudet kasvattaa kannattavaa liiketoimintaamme myös Savon alueella. Tänä vuonna olemmekin jo rakentaneet Savon Voima Verkko Oy:lle säävarmaa verkkoa Konneveden alueella, ja uusien saatujen projektien myötä olemme vahvasti mukana nyt ja tulevaisuudessa tukemassa Savon alueen verkkoyhtiöitä heidän investointihaasteissaan.