Haluamme tarjota toiminnastamme ajankohtaista tietoa kaikille sidosryhmillemme. Uudistetut verkkosivut palvelevat entistä paremmin asiakkaitamme ja kumppaneitamme sekä  työnhakijoita ja kumppanuudesta kiinnostuneita.

Uusituilla sivuilla esittelemme muun muassa toimintatapamme ja kumppanuusmallimme. Tutustu myös referensseihin; valmistuneet kohteet löydät nyt kätevästi kartalta. Sivuilla sijaitsevat laskurit kertovat tärkeitä lukuja toiminnastamme. Katso esimerkiksi, kuinka työntekijämäärämme on kasvanut: enp.fi/haluatko-mukaan.

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Seuraa meitä myös somessa

Hyödynnämme viestinnässä sosiaalista mediaa: tykkää meistä Facebookissa ja ota seurantaan Linkedinissä. Meille on tärkeää, että tavoitamme oikeat henkilöt oikeissa kanavissa.