Yritysten kasvuohjelmaan Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaaliltaan parasta yritystä. Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolku on osa Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa, Kasvu Openia.

Efficient Network Partner lähtee kasvuohjelmaan mukaan innoissaan.

– Kun meidän tietoomme tuli tämä KasvuOpen ja Kasvupolku, näimme sen heti suurena mahdollisuutena saada ulkopuolisten asiantuntijoiden tukea kasvuumme. Teimme huolellisesti hyvän hakemuksen, ja nyt olemme todella onnellisia ja innoissamme, että meidät on valittu mukaan. Toki meillä on itsevarmuutta sen verran riittävästi, että uskoimme valintaamme, toimitusjohtaja Ilkka Säkkinen mainitsee iloisena.

Tuleviin sparrauspäiviin hyvin valmistautuneen ja avoimin mielin

– Sparrauspäivät tulevat olemaan hyvin intensiivisiä. Jotta saamme niistä parhaan mahdollisen hyödyn irti, on meidän valmistauduttava niihin huolella. Pääsemme esittelemään yrityksemme koko Kasvupolku-porukalle, tuomaristolle ja muille valituille yrityksille. Lisäksi Mylläreitä varten toimitamme erityisen ennakkomateriaalin, jotta heillä on selkeä kuva yrityksestämme, kasvutavoitteistamme ja kasvuhaasteistamme. Näin päästään heti painimaan oikeiden asioiden ympärille tiukassa ja ajallisesti rajoitetussa sparraushetkessä, Säkkinen kertoo.

Tähtäimessä strategian virittäminen entistä dynaamisemmaksi

ENP on nuori, mutta voimakkaasti kasvava perinteisellä alalla toimiva uudenlainen urakointiyhtiö. Jo yhtiön perustamisvaiheessa laadittiin selkeä pitkän tähtäimen kasvusuunnitelman, jota on toteutettu erinomaisella menestyksellä.

– Yhtiön jatkaessa voimakasta kasvuaan, näemme, että ulkopuolisen liike-elämän ammattilaisten ajatukset ovat erittäin tervetulleita tukemaan omia ajatuksiamme ja toimiamme. On fiksua ottaa vastaan kaikki ne vinkit, joita nämä ammattilaiset voivat meille antaa. Niiden pohjalta voimme tarvittaessa tarkentaa kasvusuunnitelmaamme sekä niihin liittyviä toimenpiteitä ja päätöksiä, Säkkinen puntaroi.

– Yrityksemme missio ja visio ovat selkeitä, ja strategia niihin pääsemiseksi on olemassa. Toivomme, että tämän kasvuohjelman avulla voimme virittää strategiaamme vielä dynaamisemmaksi poluksi kohti visiota. Tahtotilamme on kasvattaa liikevaihtoamme euromääräisesti vähintään samaan tahtiin kuin tähänkin asti suhteellisen kannattavuuden silti kokoajan parantuen. Samalla huolehdimme siitä, että myös laatumme, toimitusvarmuutemme, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyytemme pysyvät lupausten mukaisella hyvällä tasolla. Kasvua emme tee näiden asioiden kustannuksella, vaan kasvumme tulee toteutumaan mm. maantieteellisellä laajentumisella ja uusilla liiketoiminnoilla, Säkkinen summaa.

– Avoimella ja odottavalla mielellä sekä intoa pihisten tulevia sparrauksia kohti!

 

Lue Kasvu Openin tiedote.

Kuinka Kasvupolku etenee?

”Mukaan valittuja yrityksiä sparrataan 3.5. ja 29.5.2018 Oulussa. Tällöin eri alojen (kasvu, kansainvälistyminen, myynti, rahoitus, markkinointi, johtaminen) asiantuntijat eli myllärit haastavat ja auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa. Kukin yritys kohtaa 10 mylläriä 45 minuutin luottamuksellisissa kahdenkeskisissä tapaamisissa. Alueen elinkeinoelämän toimijoista koottu tuomaristo valitsee toisen sparrauspäivän päätteeki 29.5. kaksi parasta yritystä, jotka etenevät 24.─25.10.2018 järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin, Kasvu Open Karnevaaliin.” (Lähde: Kasvu Open)