Efficient Network Partner Oy on valittu Muhoskuidun pääurakoitsijaksi. Kuituverkkohanke käsittää Muhoksen kunnan alueen kuitukaapeloinnin. Valokuituverkon rakentamisen yhteydessä saneerataan myös mittavasti Oulun Seudun Sähkön sähköverkkoa Muhoksen kunnan alueella.

Muhoskuitu-hankkeessa rakennetaan kuitu- ja sähkökaapelointia useita satoja kilometrejä.

– Tämä on merkittävä työkokonaisuus vauhdittamaan ENP:n suunnitelmien mukaista teleliiketoiminnan kasvua, perustajaosakas Juha Pyyhtiä toteaa. – Toteutamme hankkeen yhdessä pääosin paikallisten kumppaneidemme kanssa Limingan toimipisteestämme käsin.

ENP on jo käynnistänyt suunnittelutyöt hankkeen parissa. Muhoskuidun taloliittymien suunnittelu toteutetaan talven aikana ja verkon rakentaminen aloitetaan keväällä, koko verkko on valmiina ja käyttöönotettuna kesällä 2020. Nyt rakennettavan valokuituverkon avulla Muhoksen kunnan alueelle mahdollistetaan nopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet.

 

Lisätiedot:

Juha Pyyhtiä
Efficient Network Partner Oy
p. 040 681 3003, juha.pyyhtia@enp.fi

toimitusjohtaja Jukka Kaarre
Muhoskuitu Oy
jukka.kaarre@oss.fi tai p.040 823 1415

 

Efficient Network Partner Oy:n liiketoiminnan ydin on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelu, projektinjohto, rakentaminen sekä ylläpito. Toimimme maanlaajuisesti sähköverkkoyhtiöiden ja teleoperaattoreiden rinnalla. Tekemisemme rakentuu avoimeen ja rehelliseen kumppanuustoimintaan. Henkilöstömme ja kumppaneidemme kanssa haluamme erottua laadulla, aikataulussa pysymisellä sekä avoimuudella, joka hyödyttää projektin kaikkia osapuolia ja kehittää yhteistyötä, sekä koko alan toimintaa. Luotettavana ja ketteränä kumppanina haluamme tehdä työt niin, että asiakkaan elämä helpottuu.

 

Muhoskuitu Oy on Oulun Seudun Sähkön 100% omistama yhtiö, jonka tarkoituksena on rakentaa jokaiselle muhoslaiselle yhteys nopeaan ja luotettavaan valokuituverkkoon.