ENP on voittanut kaksi maakaapelointihanketta Tornionlaakson Sähkö Oy:ltä. Voitetut hankkeet ovat KVR-rakentamishakkeita eli ENP toteuttaa niissä maastosuunnittelun, uuden verkon rakentamisen ja käyttöönoton sekä vanhan ilmajohtoverkon purkamisen. Toinen hankkeista sijaitsee Kolarin Sieppijärvellä ja toinen Tornion Kaakamossa.

Hankkeissa suunnitellaan ja rakennetaan pien- ja keskijännitemaakaapeliverkkoa yhteensä lähes 37 kilometriä sekä asennetaan seitsemän uutta puistomuuntamoa. Hankkeiden suunnittelutyö on jo hyvässä vauhdissa, ja rakentaminen alkaa alkukesästä 2019. Uusi rakennettu sähköverkko on valmis ja käyttöönotettu syksyllä 2019. Vanhan verkon purkutyöt suoritetaan vuoden 2019 loppuun mennessä.

– Tornionlaakson Sähkön kanssa meillä on ollut yhteistyötä jo heti yrityksemme alkumetreillä suunnittelutöiden osalta. Nyt on odotettu ja oikea hetki käynnistää yhteistyö myös rakentamisen osalta, ENP:n toimitusjohtaja ja perustajaosakas Ilkka Säkkinen kertoo.

– Odotan innolla miellyttävää, avointa, yhdessä kehittävää ja tulevaisuuteen tähtäävää kumppanuutta Tornionlaakson Sähkön kanssa.

 

Lisätietoja:

Ilkka Säkkinen, perustajaosakas, toimitusjohtaja
ilkka.sakkinen@enp.fi
044 988 6733