Loiste Sähköverkko Oy ja Efficient Network Partner Oy solmivat kesäkuussa 2018 yhteistyösopimuksen rakentamispalveluiden hankkimisesta ja toimittamisesta.

– Yhteistyösopimus Loisteen kanssa on meille erittäin tärkeä ja antaa meille vielä paremman mahdollisuuden rakentaa, kasvattaa ja kehittää Kajaanin yksikköämme sekä koko yhtiön toimintaa, toimitusjohtaja ja perustajaosakas Ilkka Säkkinen iloitsee.

– Sopimus tuo vakautta ja joustavuutta sekä pitkäjänteisempää näkemystä tulevaisuuteen. Olen iloinen siitä, että Loiste on etukäteen avoimesti kumppanuushengessä ilmoittanut meille kriteerit, mitä tämän tyyppinen yhteistyösopimus ENP:ltä vaatii. Me olemme ne vaatimukset saaneet täytettyä, ja nyt on meillä näytön paikka toteuttaa yhteistyösopimuksen mukaiset työt laadukkaasti ja oikea-aikaisesti.

 

Lisätietoja:

Ilkka Säkkinen, perustajaosakas, toimitusjohtaja
ilkka.sakkinen@enp.fi
044 988 6733