ENP jatkaa yhteistyötään Elenia Oy:n kanssa suunnittelemalla ja rakentamalla Hailuodon taajaman uuden maakaapeliverkon. Hankkeessa suunnitellaan ja rakennetaan pien- ja keskijännitemaakaapeliverkkoa yhteensä lähes 22 kilometriä sekä asennetaan kahdeksan uutta puistomuuntamoa.

Hankkeen kokonaisaikataulu on 1.11.2018–31.5.2020. Koko uusi verkko on otettu käyttöön lokakuun lopussa 2019. Kohteen maastosuunnittelu on jo hyvässä vauhdissa.

– Jatkamme suunnitelmiemme mukaisesti alkuvuodesta 2016 alkanutta katkeamatonta yhteistyötä Elenian kanssa, ENP:n toimitusjohtaja ja perustajaosakas Ilkka Säkkinen kertoo ja toteaa, että tämäkin hanke on ENP:lle erittäin tärkeä askel valmistautumisessa Elenian suurempiin hankekokonaisuuksiin tulevina vuosina, joissa ENP haluaa olla mukana merkittävänä, laadukkaana ja toimitusvarmana sähköverkon rakentajana.

 

Lisätietoja:

Ilkka Säkkinen, perustajaosakas, toimitusjohtaja
ilkka.sakkinen@enp.fi
044 988 6733