Vuonna 2018 aloitettu Kestilän taajaman kaapelointiurakka on edennyt käyttöönotto vaiheeseen ja urakka saadaan luovutukseen aikataulussa syksyn 2019 aikana. Maaliskuussa aloitetut Sotkamon Sapsorannan ja Riekinrannan kaapelointikohteet ovat loppusuoralla ja vanhan ilmajohdon purkutyöt saadaan käyntiin syksyllä elonkorjuun jälkeen. Pyhännän ja Paltamon kaapelointikohteissa työt on aloitettu kaapeleiden kaivuilla ja muuntamoiden asennuksella. Urakat toteutetaan Loiste Sähköverkko Oy:lle.

ENP:n Kajaanin yksikköä ovat kaapelointiurakoiden lisäksi työllistäneet pienet liittymä- ja verkon saneeraustyöt kevään ja alkukesän aikana.

– Vaikka ajoittain on pitänyt kovaakin kiirettä, olemme pysyneet luvatuissa aikatauluissa, yksikön päällikkö Marko Heiskanen kertoo.

 

Lisätietoja:

Marko Heiskanen
yksikön päällikkö, Kajaani
050 471 8384
marko.heiskanen@enp.fi