Voimakkaan kasvun jatkuessa olemme laajentaneet hallituksemme kokoonpanoa kolmella uudella jäsenellä: Mikko Kurtti, Ahti Nurkkala ja Jari Tuovinen.

Edelleen kehitämme toimintaamme ja valmiuttamme strategian mukaiseen kasvuun uuden hallituksen osaamista hyödyntäen. Uusien hallitusjäsenten myötä saamme heidän laajan osaamisensa lisäksi toimialan ulkopuolista näkökulmaa kilpailukyvyn ylläpitoon ja vahvistamiseen. Odotan innolla työskentelyä yhdessä Mikon, Ahdin ja Jarin kanssa!

ENP:n omistajapohja säilyy edelleen samana – meidän yrittäjien ja henkilöstöomistajien 100 % omistamana yrityksenä.

Terveisin,

Juha Pyyhtiä
hallituksen puheenjohtaja

Mikko Kurtti (LinkedIn)
”ENP on ensiluokkainen kasvuyritys, jolla on hyvä tarina. Minusta on hienoa tulla osaksi tätä tarinaa ja myötävaikuttaa sen jatkoon. ENP toimii mielenkiintoisella alalla, jossa on nähtävillä muutospaineita. Uskon, että oma työhistoriani ja kokemukseni tietoliikennealalta ovat positiivinen etu hallitus- ja kehittämistyössä.”

Ahti Nurkkala (LinkedIn)
ENP on mielenkiintoinen yhtiö, jossa toiminnan taso on erinomaisen hyvällä tasolla. ENP:llä on lyhyeen historiaansa nähden ollut kova kasvu ja alan markkinanäkymät ovat hyvät. Tässä vaiheessa on varmasti eduksi, että hallitus täydentyy yhtiön ulkopuolisilla silmillä, jotta kehitys jatkuu yhtä hyvin. Uskon, että yli 30 vuoden työkokemukseni projektiliiketoiminnasta teollisuusinvestointien parista on hyödyksi. Odotan myös, että pääsen itse oppimaan, sillä hallitustyöskentely on vuorovaikutteista.”

Jari Tuovinen (LinkedIn)
”ENP ja heidän uudenlainen liiketoimintamalli tulivat minulle paremmin tutuksi vuonna 2018 KasvuOpenin myötä. Juha, toinen perustajista, on tuttu siltä ajalta, kun työskentelimme samassa työpaikassa 2000-luvun alussa. Olen aiemmin työskennellyt useita vuosia teleoperaattoripuolella, mikä on varmasti hyödyksi. Hallitustehtävään lähden luottavaisin ja positiivisin mielin. ENP:llä on asenne ja konsepti kunnossa. Siitä on hyvä lähteä kehittämään liiketoimintaa edelleen.”