Nyt haemme yrityksemme Savon tiimiin:

Suunnittelun dokumentoijaa

Dokumentoijana tehtäväsi on tallentaa rakennetun sähkönjakeluverkon loppusijaintia tilaajamme PG-Field verkkotietojärjestelmään. Olet osa yksikkömme suunnittelutiimiä ja työhösi kuuluu myös rakennetun sähkökaapeliverkon kartoitusta, maastomerkkauksien tekoa, työ- ja purkukarttojen tekoa, materiaalilistojen keräystä, erilaisten raporttien koostamista, sekä erilaisten luovutustodistusten ja maankäyttösopimuksien tekoa.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavanlaisista dokumentointitehtävistä, sekä PGField-järjestelmän hallintaa.

Vahvaksi eduksi katsomme kokemuksen myös Trimble NIS verkkotietojärjestelmistä, Headpowerin käytöstä sekä kokemuksen paikannus- ja mittalaitteiden käytöstä.

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen, halukas kehittymään ja ennen kaikkea hyvä tyyppi, jonka kanssa on muidenkin mukava työskennellä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät neuvottelutaidot koska työsi sisältää myös reklamaatiotilanteiden hoitoa ja työskentelyä yhdessä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Työn luonne edellyttää tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja halua tuottaa laadukasta ja tarkkaa lopputuotosta asiakkaalle.

Tarjoamme sinulle hauskan, nuorekkaan ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa työt tehdään yhdessä ja kaveria autetaan. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus työehtosopimuksen mukainen. Vuosipalkkasi lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ansiotasoosi projektipalkkioiden muodossa. Koko henkilöstöllemme maksamme vuosittain palkkiota myös yhtiön ja oman yksikön tilikauden tuloksesta.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille osoitteeseen: tuomas.kamunen(a)enp.fi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan. Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa Savon yksikön päällikkö Tuomas Kamunen p. 050 505 4254.