ETSIMME PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ POHJOIS-POHJANMAAN ALUEELLE

Vastaat työssäsi kuitu- ja sähkönjakeluverkkojen rakennusprojektien vetämisestä. Työtehtävä sisältää paljon organisointia, töiden suunnittelua, sekä aikataulutusta että viestintää eri sidosryhmien välillä. Projektipäällikkönä olet vastuussa projektin kokonaisaikataulusta, tavoitteiden ja laadun toteutumisesta, sekä yhtiön oman asennustyön, että kumppaniyritysten osalta. Toimit työssäsi lähiesimiehenä suunnittelu- ja asennuspuolen työntekijöille, sekä suorana yhteyshenkilönä asiakkaillemme ja kumppaniyrityksille. Toimipaikkasi sijaitsee Limingassa, mutta työssä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Edellytämme sinulta työkokemusta kuituverkkojen rakennus- ja projektitoiminnasta. Kokemus sähkönjakeluverkoista on myös etu. Sinua ohjaa ja motivoi taloudellinen ja laadullinen tuloshakuisuus. Olet oma-aloitteinen, tavoitteellinen, vastuullinen sekä hyvä organisoimaan asioita. Olet tekijä, joka saa asiat etenemään ja onnistumaan, sekä olet halukas oppimaan uutta ja kehittymään urallasi. Tehtävä vaatii aikaisempaa esimieskokemusta sekä hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja.

Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja tehokkaan työyhteisömme tuen, hyvät etenemis- ja kehittämismahdollisuudet, sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-etuudet.

Hakuaikaa jatkettu 19.6. asti. Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen: jukka.keskimolo(a)enp.fi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.

Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa Limingan yksikön päällikkö Jukka Keskimölö p. 050 477 8550.