Yksikönpäällikkönä johdat liiketoiminta-alueesi tuotannollista ja taloudellista toimintaa sähkö- ja televerkkojen rakentamisen parissa. Toimit lähiesimiehenä yksikkösi henkilöstölle, joka muodostuu asentajista, suunnittelijoista ja projektipäälliköistä. Työtehtäviisi kuuluu myös olennaisena osana nykyisten urakoitsija- ja asiakassuhteiden kehittäminen sekä uusien kumppanuussuhteiden luominen.

Olet jo kokenut esimies, joka on toiminut tulosvastuullisessa tehtävässä. Yrityksen tunnusluvut sekä budjetointi ovat sinulle tuttuja asioita. Lisäksi ihmislähtöinen johtaminen ja asiakkuuksien hoito ovat vahvuuksiasi. Olet aktiivinen ja positiivinen kehittäjäluonne, joka osaa johtaa ja kannustaa ihmisiä.

Me tarjoamme sinulle erittäin vastuullisen, mutta palkitsevan tehtävän, jossa pääset itsenäisesti päättämään tulosyksikkösi toiminnasta sekä kehittämään koko yhtiön toimintaan. Olet johtoryhmän jäsen ja halutessasi sinulla on myös mahdollisuus päästä osakkaaksi yhtiöön. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, vuosittaisen tulospalkkion yksikkösi ja yhtiön tilikauden tuloksesta, sekä hyvät työsuhde-etuudet.

Taloudellisten kannustimien lisäksi tarjoamme sinulle tehokkaan ja huumorintajuisen työporukan, ja toivomme, että sinäkin olet sellainen.

Etsimme siis ennen kaikkea etevää johtajaa, joka osaa toimia ihmisten kanssa, ymmärtää hyvän asiakkuus- ja kumppanuustoiminnan merkityksen, ja jolla on kokemusta itsenäisestä tulosyksikön vetämisestä ja projektiliiketoiminnasta. Hakijan eduksi katsomme kokemuksen sähköverkko- ja/tai teleliiketoiminnan puolelta. Koulutustaustaltasi voit olla joko amk- tai yliopistotasoisen, teknisen tai liiketalouden koulutuksen suorittanut. Savon alueen toimipisteemme sijaitsee Kuopiossa, mutta tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustamista.

Mikäli oheinen kuvaus osui sinuun, niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen meille viimeistään 6.9.2020 mennessä osoitteeseen: eeva.rotkonen(a)enp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Juha Pyyhtiä, p. 040 681 3003.