Kajaanin tiimi on kasvanut tänä vuonna viidellä uudella osaajalla.

Kesäkuun lopussa verkostoasentajana Kajaanin yksikössä aloittaneella Antti Kyllösellä on 15 vuoden kokemus verkostoasentajan tehtävistä niin ilmajohtotöistä kuin maakaapeloinnista sekä kunnossapitotöistä. Kyllönen täydentää Kajaanin tiimiä monipuolisuudellaan.

Jussi Heikkinen aloitti Kajaanissa verkostoasentajana toukokuussa. Hänellä on alan työkokokemusta nelisen vuotta. Toukokuussa aloitti myös Joonas Romppanen. Hän työskentelee niin ikään verkostoasentajana ja kokemusta on reilut kolme vuotta. Toukokuusta lähtien Kajaanin tiimiä on vahvistanut myös Marko Korhonen. Hän työskentelee tietoliikenneasentajana.

Simo Leinonen liittyi Kajaanin tiimiin maaliskuussa. Hän on toiminut alalla tietoliikenneasentajana vuodesta 2005 lähtien, josta vuodet 2018–2020 hän on toiminut työpäällikkönä.

Tervetuloa joukkoon!