Efficient Network Partner Oy hakee toimitusjohtajaa nykyisen toimitusjohtajan Ilkka Säkkisen siirtyessä ENP Group Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi ja konsernin talousjohtajaksi. Muutoksen yhteydessä nykyinen liiketoimintajohtaja Juha Pyyhtiä siirtyy ENP Group Oy:n toimitusjohtajaksi.

Ilkka (jäsen) ja Juha (pj) jatkavat Efficient Network Partner Oy:n hallituksessa. Tämän muutoksen yhteydessä ei ole tulossa muutoksia yhtiön omistussuhteisiin, ja ENP on edelleen 100 prosenttisesti henkilöstön ja perustajien omistama.

”Tämä on suunniteltu, merkittävä ja luonnollinen muutos, jonka näemme tuovan paljon uusia mahdollisuuksia Efficient Network Partner Oy:n ja ENP Group Oy:n kehittämiseen sekä jatkamaan hyvää ENP-tarinaa sekä kannattavaa ja kehittyvää liiketoimintaa,” ENP:n nykyinen toimitusjohtaja Ilkka Säkkinen kertoo.

Toimitusjohtajan rekrytointiprosessia hoitaa InHunt Group Oy. Täytä hakemus: inhunt.fi/inhunt_jobs/toimitusjohtaja-8/