Efficient Network Partner Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu nykyisen toimitusjohtaja Ilkka Säkkisen jatkaessa ENP Group Oy:n johtotehtävissä uusien liiketoimintojen parissa.

Eskolla on yli 30 vuoden kokemus energiasektorilta ja palveluliiketoimintojen kehittämisestä sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on toiminut urallaan myös sähköverkkoliiketoiminnan parissa. Asiantuntijuudesta kertoo lisäksi useat hallitustehtävät miltei 20 vuoden ajalta.
Esko Ainasoja siirtyy ENP:n palvelukseen 1.4.2021 alkaen.

”Lähden innostuneena johtamaan ja kehittämään varsin uuden ja hallitusti kasvaneen yrityksen liiketoimintoja. Näen tämänkaltaisen vastuullisen arvopohjan omaavan yhtiön olevan tulevaisuudessakin haluttu yhteistyökumppani”, kertoo Esko Ainasoja.

”Efficient Network Partner Oy on kehittynyt kuuden toimivuotensa aikana 60 henkilöä ja yli 100 kumppania työllistäväksi yritykseksi, ja on hienoa saada Eskon kaltainen ammattilainen jatkamaan toimitusjohtajana yhtiön kannattavaa kasvua yhdessä hienon henkilöstön kanssa. Eskon laaja-alainen kokemus ja osaaminen tukee ENP:n strategian mukaista kehittymistä yhä merkittävämmäksi sähkö- ja tietoliikennealan uudistajaksi yhdessä asiakkaiden, henkilöstön ja kumppaneiden kanssa”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Juha Pyyhtiä.

Yhtiö säilyy edelleen 100% henkilöstön omistamana ja osana ENP Group Oy:tä. Alkuperäiset perustajaosakkaat jatkavat edelleen yhtiön hallituksessa ja ENP Group Oy:n johtotehtävissä uusien liiketoimintojen parissa.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja, Ilkka Säkkinen  044 988 6733
Hallituksen puheenjohtaja, Juha Pyyhtiä    040 681 3003

Efficient Network Partner Oy on tehokas verkkokumppani sähköverkkoyhtiöiden ja teleoperaattoreiden rinnalla. Liiketoiminnan ydin on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelu, projektinjohto, rakentaminen sekä ylläpito. ENP:n toiminta perustuu avoimeen ja rehelliseen kumppanuusmalliin.