ENP Group on ostanut 30% Planora Oy:n osakekannasta.

“On hienoa tiivistää ENP:n ja Planoran vuodesta 2015 alkanutta yhteistyötä omistajuuden kautta. Planoran ammattitaitoinen henkilöstö ja yhteistyön synergiat vahvistavat ENP Groupin suunniteltua toiminnan laajentamista sähkö- ja tietoliikenneverkoista kohti kokonaisvaltaisempaa energia-alan palveluntarjontaa. Uskomme, että avoimeen yhteistyöhön ja kumppanuuteen perustuvalla toimintamallillamme voimme tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme myös tulevaisuuden energiaratkaisujen parissa.”, ENP Group Oy:n toimitusjohtaja Juha Pyyhtiä kommentoi.

“Olemme tyytyväisiä voidessamme jatkaa ja kehittää yhteistyötä ENP Groupin kanssa myös omistajuuden kautta. Näemme yhteistyön tuovan mahdollisuuksia kehittää omaa sekä yhteistä palvelutarjontaa, jolloin voimme palvella asiakkaitamme nykyistä kattavimmilla palveluilla ja useammalla sektorilla.” Planora Oy:n COO Katja Granlund kommentoi.

Planora Oy on energiatekninen suunnittelu- ja konsulttitoimisto, kunnallistekniikan, teollisuuden ja automaation alalla. Yhtiön erityisosaamiseen kuuluu kaukolämmön tuotanto ja jakelu. Energia- ja teollisuussuunnittelua on toteutettu jo vuodesta 1987. Laaja asiantuntemus ja pitkäaikainen kokemus alalla tarkoittaa turvallista ja kattavaa projektinhallintaa. Yhdistämme ammattimaisen suunnittelun ja projektinhallinnan: tulos on kustannustehokas, tehokas ja tuottava ratkaisu.

Lisätietoja:

ENP Group Oy: Juha Pyyhtiä, 040 681 3003 

Planora Oy: Katja Granlund, 044 781 9306 

www.planora.fi