Oletko sähkö- tai tietoliikenneverkkoalaa opiskeleva henkilö? Tai oletko mahdollisesti jo valmistunut alan opinnoista, mutta työpaikka on vielä etsinnässä? Etsimme yhtiömme sähkö- ja teleasennukseen sekä maastosuunnittelun avuksi aktiivisia kesätyöntekijöitä, jotka haluavat oppia alasta lisää.

Alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta työ sopii hyvin myös alaa opiskelevalle, joka haluaa käytännön työkokemusta. Etsimme kesätyöntekijöitä ajalle 1.6.–30.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Olethan vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, halukas kehittymään ja sinulla on valmius lähteä myös komennustöihin. Vahvaksi eduksi katsomme lakisääteisten pätevyyskoulutusten voimassaoloa ja C-ajokorttia. Työhönottopaikkasi voi olla Kajaani, Liminka tai Seinäjoki.

Tarjoamme kesätyöntelijöille nuorekkaan, huumorintajuisen ja tehokkaan työyhteisömme tuen, monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset aidosti oppimaan kokeneempien työntekijöiden opastuksessa, sekä kilpailukykyisen palkan. ENP on nopeasti kasvava organisaatio, joka tarjoaa hyville tekijöille myös uranäkymiä opiskelujen päätyttyäkin.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille osoitteeseen: eeva.rotkonen@enp.fi, 30.4.2022 mennessä.

Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa henkilöstöpäällikkö Eeva Rötkönen p. 050 527 9306