Tehtävän sisältö ja vastuut

Projektipäällikön työssä vastaat sähkönjakeluverkon rakennusprojektien ja hankkeiden vetämisestä. Työtehtävä sisältää organisointia, töiden suunnittelua sekä aikataulutusta, ja viestintää eri sidosryhmien välillä. Projektipäällikkönä olet vastuussa projektin kokonaisaikataulusta, kustannustehokkuudesta ja laadun toteutumisesta. Ohjaat ja valvot työssäsi asennustöiden ja maarakennuksen toteutumista projektisuunnitelman ja annetun aikataulun mukaisesti, sekä toimit tiiminvetäjänä projektissasi työskenteleville henkilöille. Toimit tehtävässäsi myös suorana yhteyshenkilönä asiakkaillemme ja urakointia tekeville kumppaniyrityksillemme. Toimipaikkasi sijaitsee Limingassa, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Mitä odotamme Sinulta?

Sinulla on vankka työkokemus sähkönjakeluverkon rakentamisen projektitoiminnasta ja myös projektien talouden seurannasta. Sinua ohjaa ja motivoi taloudellinen ja laadullinen tuloshakuisuus. Olet oma-aloitteinen vastuunkantaja ja hyvä organisoimaan sekä aikatauluttamaan niin omia, kuin tiimisi töitä. Olet henkilö, joka saa asiat etenemään ja olet halukas kehittymään ja etenemään urallasi. Tehtävä vaatii aikaisempaa kokemusta projektijohtamisen prosesseista sekä hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja.
Mikäli omaat kokemusta tuulivoimaprojektien, infran- tai talotekniikan parista, saatat olla myös meille sopiva henkilö.

Mitä Sinulle tarjoamme?

Projektipäällikkönä saat meiltä itsenäisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän. Työantajana me haluamme panostaa henkilöstöömme, ja työyhteisössämme teemmekin kaikkemme, että meillä viihdytään pitkään. Kannustamme myös urakehitykseen talon sisällä, jotta urapolkusi olisi kiinnostava myös tulevaisuudessa.

Projektipäällikkönä toimit ylempänä toimihenkilönä, ja perusvuosiansiotasomme on erittäin kilpailukykyinen. Kuukausipalkan päälle yhtiöllä on kannustava ja motivoiva ansaintamalli, jossa voit ansaita palkkiota taloudellisesti onnistuneista projekteista. Yhtiöllämme on myös erikseen koko henkilökuntaa koskeva bonusohjelma, jossa kaikki palkitaan, mikäli yhtiö pääsee tulostavoitteeseensa. Rahallisen palkitsemisen lisäksi, tuemme myös työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, sekä tarjoamme kuukausittaisen lounasedun. Kaikilla työntekijöillämme on yhtiön kustantama, kaikenkattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus, mahdollisuus rahastoida palkkioita Mandatumin henkilöstörahastoon, sekä tulla myös osaomistajaksi yhtiöön, vuosittaisen osakeannin kautta.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, palkkatoiveineen meille 13.3. mennessä osoitteeseen: eeva.rotkonen@enp.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpäällikkö Eeva Rötkönen p. 050-5279306.