Tehtävän sisältö ja vastuut

Projektivastaavan työssä vastaat sähkönjakeluverkon rakennusprojektien ja hankkeiden vetämisestä yhdessä projektipäälliköidemme kanssa. Työtä tehdään sekä toimistolla, että kentällä, joten työ on liikkuvaa ja monipuolista. Työtehtävä sisältää organisointia, töiden suunnittelua sekä aikataulutusta, ja viestintää eri sidosryhmien välillä. Projektivastaavan päävastuulla on projektin maaurakoitsija- ja sähköasennuskumppaneiden töiden ohjaus, aikataulusta huolehtiminen, sekä vastuu kustannustehokkuuden ja laadun toteutumisesta. Ohjaat ja valvot työssäsi maanrakennuksen toteutumista projektisuunnitelman mukaisesti ja vastaat työssäsi projektipäällikölle. Toimit tehtävässäsi myös suorana yhteyshenkilönä urakointia tekeville kumppaniyrityksillemme. Toimipaikkasi sijaitsee Seinäjoella, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta.
Mitä odotamme Sinulta?
Sinulla on työkokemusta sähkönjakeluverkon rakentamisesta ja työkokemus maaurakoinnista katsotaan suureksi eduksi. Olet oma-aloitteinen vastuunkantaja ja hyvä organisoimaan sekä aikatauluttamaan niin omia, kuin tiimisi töitä. Olet henkilö, joka saa asiat etenemään ja olet halukas kehittymään työssäsi. Olet sosiaalinen tyyppi, joka tykkää toimia ihmisten kanssa.

Mitä Sinulle tarjoamme?

Projektivastaavana saat meiltä monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän. Työnantajana me haluamme panostaa henkilöstöömme, ja työyhteisössämme teemmekin kaikkemme, että meillä viihdytään pitkään. Kannustamme myös urakehitykseen talon sisällä, jotta urapolkusi olisi kiinnostava myös tulevaisuudessa.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, palkkatoiveineen meille 27.3. mennessä osoitteeseen: eeva.rotkonen@enp.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpäällikkö Eeva Rötkönen p. 050-5279306.