Työtehtävät

Efficient Network Partner Oy:n liiketoiminnan ydin on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelu, projektinjohto, rakentaminen sekä ylläpito. Etsimme sähköverkostoasentajia, joilla on tehtävään soveltuva koulutus, jonkin verran jo kokemusta sähkönjakeluverkon rakennustöistä ja mielellään jo voimassa olevat koulutukset.

Työtehtävät muodostuvat sekä maakaapelointi- että ilmajohtorakentamisesta ja työmaat ovat projekti- ja kunnossapitokohteita. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Kainuun alueella, mutta etsimme henkilöitä, joilla on mahdollisuus lähteä tarvittaessa myös komennustöihin. Komennustyökohteissa työviikko kestää meillä maanantaista torstaihin.

Työsuhde-edut ja -tiedot

Ammattitaitoiset tekijät ovat yrityksen suurin voimavara, josta halutaan pitää hyvää huolta. Pienempänä yhtiönä pystymme tarjoamaan suoraviivaisen ja tehokkaan työyhteisön, jossa kentältäkin käsin mielipiteet tulevat varmasti kuulluksi. Yhtiön kasvaessa uusia työtehtäviä muodostuu lisää, joka tarjoaa etenemisestä kiinnostuneille hyviä kehittämis- ja vaikutusmahdollisuuksia omaan työhönsä.

Palkkatasossa huomioimme henkilön työtaustan ja ammattitaidon. Meillä lähdetään siitä, että jokainen työntekijä kokee palkkauksen olevan reilu ja motivoiva. Työntekijöiden palkka ja henkilökohtainen palkanosa tarkistetaan vuosittain. Työntekijät ansaitsevat ENP:llä peruspalkkansa lisäksi projektipalkkioita, sekä vuosibonusta perustuen oman tiimin ja yhtiön tulokseen. Kannustepalkkioiden lisäksi työsuhde-etuina ovat mahdollisuus liittyä ENP:n henkilöstörahastoon sekä halutessaan tulla omistajaksi yhtiöön, erillisen osakeannin kautta, kuten useat muut ENP:n työntekijät jo ovat.

Muita mainittavia työsuhde-etuja ovat mm. vuosittainen Edenredin liikunta- tai hierontaetuus, työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, joka kattaa myös harrastustoiminnan. Lähdemme siitä, että meillä on hyvä työskennellä mielekkäiden työtehtävien ja hyvän työilmapiirin vuoksi, kuitenkaan työn palkkauspuolta väheksymättä.

Avoinna olevat tehtävät ovat kokoaikaisia vakituisia työsuhteita. ENP on toimintansa aikana kasvanut hyvin ja tulevaisuus näyttää myös valoisalta, josta kertoo myös se, ettei yhtiössämme ole koskaan tarvinnut lomauttaa henkilöstöä.

 

Minkälaisia osaajia etsimme

Etsimme henkilöitä, joissa yhdistyvät kolme asiaa: ammattitaito, hyvä asenne sekä sitoutuminen. Sähköverkostoasentajan töihin edellytämme hakijalta vähintään perustasoista sähköasentajan tutkintoa. Kaikki aikaisempi kokemus verkostorakentamisen töistä on eduksi, ja etenkin kokemus ilmajohtorakentamisesta on selkeä vahvuus. Koulutuksista tulee sinulla mielellään olla jo hankittuna työturvallisuuskortti, sähkötyöturvallisuuskortti SÄTKY, Hätä EA, Tieturva sekä tulityökortti. Mikäli jokin näistä ei ole sinulla voimassa, niin saamme sen sinulle koulutettua.

Ammattitaidollakaan ei ole väliä, mikäli asenne ei ole oikea. Haluamme työporukkaamme vahvistamaan ja piristämään ihmisiä, jotka tykkäävät työstään ja suhtautuvat siihen ylpeydellä. Työpaikkana olemme suorasanainen, huumorintajuinen ja mutkaton, jossa ei liikoja pokkuroida. Arjessa asiat hoituvat ja henki on hyvä. Sellaiseen tiimiin sinutkin halutaan toivottaa tervetulleeksi.

Kolmantena on sitoutuminen. Iso osa asentajistamme on ollut mukana yhtiömme alusta alkaen, ja moni on tullut taloon entisten kollegoidensa suosittelemana. Panostamme henkilöstöömme ja teemme parhaamme, että ihmiset sitoutuvat myös työskentelemään meillä pitkään. Näin ollen arvostamme sitoutumista.

Kaikilta työntekijöiltämme peräänkuulutamme vastuuntuntoisuutta, oma-aloitteisuutta, halukkuutta oppia uusia toimintamalleja sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Tietoteknisellä puolella henkilön on hallittava perus Office-ohjelmiston käyttöä, Headpowerin käyttö sekä käyttöönottopöytäkirjojen täyttö ja laadinta sähköisessä muodossa.

 

Rekrytointiprosessi ja -aikataulu

Rekrytointiprosessi muodostuu hakemusten perusteella tehtävästä esikarsinnasta sekä ATA-Henkilöstöpalvelut Oy:n haastattelukierroksesta. Haastattelukierrokselta soveltuvimmat etenevät toiselle haastattelukierrokselle ENP:lle.

Haku alkaa 22.7.2022 ja päättyy 12.8.2022. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Päätös tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessista voit tiedustella Janne-Pekka Pesonen, janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi, puh.  044 4914 588 sekä tehtävänkuvasta henkilöstöpäällikkö Eeva Rötkönen p. 050-5279306.

Onnea työnhakuun – toivottavasti saamme pian olla sinuun yhteydessä!

Hakuaika alkaa: 22. heinäkuuta 2022

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:
  • Sähköasentajan tutkinto

Efficient Network Partner Oy

Puhelin: +358444914588

Sijainti: Kettukalliontie 37, Kajaani

 

Efficient Network Partner Oy:n liiketoiminnan ydin on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelu, projektinjohto, rakentaminen sekä ylläpito. Toimimme maanlaajuisesti sähköverkkoyhtiöiden ja teleoperaatto- reiden rinnalla. Tekemisemme rakentuu avoimeen ja rehelliseen kumppanuustoimintaan. Henkilöstömme ja kumppaneidemme kanssa haluamme erottua laadulla, aikataulussa pysymisellä sekä avoimuudella, joka hyödyttää projektin kaikkia osapuolia ja kehittää yhteistyötä, sekä koko alan toimintaa. Luotettavana ja ketteränä kumppanina haluamme tehdä työt niin, että asiakkaan elämä helpottuu.