Me ENP:llä panostamme edelleen voimakkaasti kehittymiseen ja kasvuun, ja visiomme mukaisesti tähtäämme alan halutuimmaksi toimittajaksi, työnantajaksi ja kumppaniksi. Tavoitteiden saavuttamisen vauhdittamiseksi olemme uudistaneet johtajistoamme ja johtoryhmäämme.

ENP:n johtoryhmän muodostavat nyt toimitusjohtaja Ilkka Säkkinen (pj), laatu- ja kehitysjohtaja Olli Tuovinen, henkilöstöjohtaja Eeva Rötkönen, tuotantojohtaja Marko Elorinne, talousjohtaja Eemil Säkkinen sekä myyntijohtaja Joona Jämsä.

 

”Olen erittäin ylpeä tästä joukkueesta joka nyt vie ENP:tä seuraavalle tasolle. Olen innoissani ja erittäin onnellinen siitä minkälaisen huipputiimin olen saanut ympärilleni ja keiden kanssa on ilo tehdä töitä yhteisen tulevaisuuden eteen. Uskon, että asiakkaamme, oma henkilöstömme ja sidosryhmämme tulevat myös näiden muutosten kautta huomaamaan ENP:n positiiviset laatu- ja kasvuloikat. Työskentelemme pilke silmäkulmassa jatkuvan parantamisen teemalla”, iloitsee perustajaosakas ja toimitusjohtaja Ilkka Säkkinen.

 

ENP:llä hiljattain aloittanut kova kolmikko Olli, Marko ja Joona tässä vielä tarkemmassa esittelyssä. Kolmikon työpisteet sijaitsevat Limingan konttorissamme.

 

Marko Elorinne

ENP:n uusi tuotantojohtaja. Marko on kartuttanut itselleen rautaisen ammattitaidon 20 vuoden ajan voimajohtojen rakentamisesta sekä suunnittelusta. Jo aiemmassa työpaikassaan Markon toiminta-alueena on ollut koko Suomi ja sama jatkuu. Tavoitteena on yhdessä ENP:n tiimin kanssa olla iso osa koko valtakunnan sähköverkon uudistamista. Voi vain kuvitella, kuinka monta kilometriä Marko on ollut rakentamassa sekä suunnittelemassa sähköverkkoa Suomeen 20 vuoden aikana ja kuinka paljon kilometrejä vielä tulee!

Sähkövoimatekniikan insinöörille projektien hallinta on lähellä sydäntä ja intohimo onkin tarpeen, sillä suurten hankkeiden onnistuminen on monien prosessien ja tekijöiden yhteensovittamista. ENP:llä Marko tulee kehittämään projektien kokonaisvaltaista ymmärrystä, sillä jokaisella tekijällä on toisilleen merkitystä.

Markoa innostaan työssään ajatus siitä, että ”Tuottava työntekijä saa tehdä pääsääntöisesti itselleen mielekästä työtä, jossa tuntee olevansa hyvä.” Näinhän se on, työn täytyy olla itselleen mielekästä ja merkityksellistä.

 

Olli Tuovinen

Aloittanut ENP:n hallinnossa laatu- ja kehitysjohtajana. Ollin ammattitaito ja ENP:n strategia kohtaavat – molemmilla on tahto kehittää olemassa olevia prosesseja sekä usko siihen, että jatkuvalla kehittämisellä saadaan aina aikaan jotain parempaa ja voidaan erottautua markkinoilla.

Ollilla on kokemusta teollisesta tuotannosta 12 vuoden ajalta. Työkokemusta on karttunut operatiivisesta johtamisesta, työsuojelupäällikkönä toimimisesta ja prosessien kehittämisestä. Osaamista löytyy myös HSEQ-arvioinneista laadun, ympäristön sekä turvallisuuden osalta. Tämä osaamisalue on erinomainen lisä yrityksellemme, sillä vastuullisuusajattelu on osa toimintatapaamme. Ollin vahvuus on myös Lean-filosofia. Lean ajattelun ja osaamisen kautta hänellä on halu ja palo olla läsnä tapahtumien äärellä ja haastaa toimintatapojen muutoksiin sekä jalkauttaa hyvät käytänteet arkeen.

Hyvä jengi, parempi mieli filosofialla Olli uppoaa tiimiin kuin veitsi voihin. Tällä asenteella prosessien, toimintatapojen sekä HSEQ-arviointien kehittäminen etenee suurella sydämellä ja tuo uudenlaista lisäarvoa yrityksellemme.

 

Joona Jämsä

Oululainen myynnin johdon ammattiosaaja. Meillä ENP:llä myynnin johtamisen asiantuntijan tehtävä on suuressa roolissa organisaation kehittämisessä. Joonan rooli sujuvan ja yhtenäisen prosessin kehittäminen tarjouslaskentaan sekä myyntiin, tulee helpottamaan meillä koko myyntitiimin ja organisaation arkea. Tämä tuo varmasti meille yhä parempia kohtaamisia ja onnistumisia asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa ja voimme nostaa päivittäisen tekemisen kokonaan uudelle tasolle.

Koulutukseltaan Joona on tuotantotalouden insinööri ja kokemuksen tulosvastuullisesta liiketoiminnan johtamisesta hän on kerryttänyt mm. Onniselta sekä Empowerilta.
Joonan kyky luoda hyödyttäviä kumppanuussuhteita on todennäköisimmin seurausta hyvistä sosiaalisista taidoista. Hänen mottonsa ”Hyvä tulee hyvän luokse”, kertoo tuntemattomillekin selkeästi henkilöstä, joka on avoin ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleva. Mikä tärkeintä, se kertoo henkilöstä, joka sopii ENP:n tiimiin.