ENP:n hallitus on nimittänyt Olli Tuovisen (DI) yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.12.2022 alkaen.

Uuden toimitusjohtajan löytymisen ja valinnan myötä nykyinen toimitusjohtajamme Ilkka Säkkinen siirtyy takaisin ENP Groupin kehittämiseen ja kasvattamiseen sekä tukemaan ENP:n tulevaisuutta hallituksesta ja omistajaroolista käsin.

Olli Tuovinen siirtyy toimitusjohtajaksi yhtiön sisältä laatu- ja kehitysjohtajan tehtävästä. ”Olen henkilökohtaisesti erittäin tyytyväinen ja iloinen, että juuri Olli valittiin tehtävään. Olli on osoittanut lyhyehkön mutta tehokkaan ENP-uransa aikana laaja-alaisen kyvykkyytensä sekä johtajana että toimeenpanevana asiantuntijana.” toteaa väistyvä toimitusjohtaja Ilkka Säkkinen.

 

”ENP on kiinnostanut yrityksenä jo pidemmän aikaa. Uskon tähän tarinaan ja siksi minun on helppo vastata itselleni, miksi olen täällä töissä. Unelmat ovat unelmia siihen asti, kunnes ne toteutuvat – ja on suuri kunnia toteuttaa tämä unelma viemällä tarinaa ENP:n huipun jengin kanssa eteenpäin.

Vastuullisuus on ollut ENP:n kivijalkoja heti alusta alkaen. Haluamme tehdä asiat erillä tavalla: meille vastuullisuus ei ole vain sanoja, vaan aitoja tekoja, joita tehdään kaikkien sidosryhmiemme kanssa avoimesti ja reilusti. Tämä tulee näkymään entistä enemmän myös viestinnässämme.

Kiitän suuresti luottamuksesta hallitusta. Ollaan yhdessä parempia tänään kuin eilen.”

– Olli Tuovinen