Toimintamme laajentuessa etsimme nyt

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Liminkaan. 

 

Tehtävän sisältö ja vastuut

Projektipäällikön työssä vastaat sähkönjakeluverkon rakennusprojektien ja hankkeiden vetämisestä. Työtehtävä sisältää organisointia, töiden suunnittelua sekä aikataulutusta, ja viestintää eri sidosryhmien välillä. Projektipäällikkönä olet vastuussa projektin kokonaisaikataulusta, kustannustehokkuudesta ja laadun toteutumisesta. Ohjaat ja valvot työssäsi asennustöiden ja maarakennuksen toteutumista projektisuunnitelman ja annetun aikataulun mukaisesti, sekä toimit tiiminvetäjänä projektissasi työskenteleville henkilöille. Toimit tehtävässäsi myös suorana yhteyshenkilönä asiakkaillemme ja urakointia tekeville kumppaniyrityksillemme. Toimipaikkasi sijaitsee Limingassa, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta.

 

Mitä odotamme Sinulta?

Sinulla on vankka työkokemus sähkönjakeluverkon rakentamisen projektitoiminnasta ja myös projektien talouden seurannasta. Sinua ohjaa ja motivoi taloudellinen ja laadullinen tuloshakuisuus. Olet oma-aloitteinen vastuunkantaja ja hyvä organisoimaan sekä aikatauluttamaan niin omia, kuin tiimisi töitä. Olet henkilö, joka saa asiat etenemään ja olet halukas kehittymään ja etenemään urallasi. Tehtävä vaatii aikaisempaa kokemusta projektijohtamisen prosesseista sekä hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja.

Mikäli omaat kokemusta infra- ja talotekniikan parista, saatat olla myös meille sopiva henkilö.

 

Mitä Sinulle tarjoamme?

Projektipäällikkönä saat meiltä itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa sinulla on aito mahdollisuus menestyä. Vastaat työssäsi yksikön päällikölle ja hänen kanssaan käyt projektien resurssoinnin läpi.

Projektipäällikkönä toimit ylempänä toimihenkilönä, ja perusvuosiansiotasosi on erittäin kannustava ja kilpailukykyinen. Summa tarkentuu, kun käymme työsuhdeneuvottelut kanssasi. Peruspalkkatason päälle meillä on kannustava ja motivoiva ansaintamalli, jossa maksamme sinulle taloudellisesti onnistuneista projekteista projektipalkkiota. Yhtiöllä on myös erikseen koko henkilökuntaa koskeva bonusohjelma, jossa kaikki palkitaan, mikäli yhtiö pääsee tulostavoitteeseensa. Näitä palkkioita olemme maksaneet joka vuosi ja näiden projekti- ja vuosipalkkioiden osuus voi kasvattaa vuosiansiotasoasi jopa 25%.

Kannustavan ja reilun palkitsemisen päälle tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia verovapaalla edulla sekä lounasedulla. Meillä on myös kaikenkattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijöitämme turvaamassa.

 

Muita mahdollisuuksia

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden tulla omistajaksi yhtiöön, erillisen henkilöstön osakeannin kautta.

Lisäksi työntekijöillämme on mahdollisuus sijoittaa halutessaan vuosittaisia bonuksiaan Mandatumin henkilöstörahastoomme. Rahastointimahdollisuus on kaikilla ENP:n työntekijöillä, osana yhtiön kannustinpolitiikkaa.

Työyhteisössämme teemme kaikkemme, että meillä viihdytään pitkään. Kannustamme urakehitykseen talon sisällä, jotta urapolkusi olisi kiinnostava myös tulevaisuudessa.

 

Rekrytoinnin aikataulu ja eteneminen

Rekrytointiprosessi on kaksivaiheinen. Ensimmäisellä kierroksella ATA-Henkilöstöpalvelut Oy haastattelee hakemusten perusteella soveltuvimmat. Jatkokierroksen haastattelut tapahtuvat ENP aluepäällikön sekä henkilöstöjohtajan kanssa.

Prosessia jouduttaaksemme haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Hakemista varten liitä mukaan yhteystietojesi lisäksi cv, palkkatoiveesi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Hakemuksessasi toivoimme sinun kertovan tarkemmin osaamisestasi ja aikaisemmista vastuualueistasi. Kerro meille miksi projektipäällikön tehtävä on sinulle sopiva seuraava askel urallasi ja minkälaista osaamista voisit tuoda meille tullessasi.

Lisätietoja tehtävästä saat:

Janne-Pekka Pesonen, 044 491 4588, janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi

Haku alkaa 21. joulukuuta 2022 ja päättyy 31. tammikuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Tarjoamme

Vuosittainen Edenredin liikunta- tai hierontaetuus, työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, joka kattaa myös harrastustoiminnan.