Etsimme monenlaisia osaajia sähköverkkoprojekteihin.

 

SÄHKÖVERKOSTOASENTAJIA Kuopion yksikköön.

Työtehtävät muodostuvat sekä maakaapelointi- että ilmajohtorakentamisesta ja työmaat ovat projekti- ja kunnossapitokohteita. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Savon alueella, mutta etsimme henkilöitä, joilla on mahdollisuus lähteä tarvittaessa myös komennustöihin. Komennustyökohteissa työviikko kestää meillä maanantaista torstaihin.

Lisätietoja: https://ats.talentadore.com/apply/sahkoverkostoasentaja-efficient-network-partner-oy/mExJ5D

 

SÄHKÖVERKOSTOASENTAJIA Kajaanin yksikköön.

Työtehtävät muodostuvat sekä maakaapelointi- että ilmajohtorakentamisesta ja työmaat ovat projekti- ja kunnossapitokohteita. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Kainuun alueella, mutta etsimme henkilöitä, joilla on mahdollisuus lähteä tarvittaessa myös komennustöihin. Komennustyökohteissa työviikko kestää meillä maanantaista torstaihin.

Lisätietoja: https://ats.talentadore.com/apply/sahkoverkostoasentaja-efficient-network-partner-oy/8dvQ1D

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ SAVON LIIKETOIMINTA-ALUEELLE!

Projektipäällikön työssä vastaat sähkönjakeluverkon rakennusprojektien ja hankkeiden vetämisestä. Työtehtävä sisältää organisointia, töiden suunnittelua sekä aikataulutusta, ja viestintää eri sidosryhmien välillä. Projektipäällikkönä olet vastuussa projektin kokonaisaikataulusta, kustannustehokkuudesta ja laadun toteutumisesta. Ohjaat ja valvot työssäsi asennustöiden ja maarakennuksen toteutumista projektisuunnitelman ja annetun aikataulun mukaisesti, sekä toimit tiiminvetäjänä projektissasi työskenteleville henkilöille. Toimit tehtävässäsi myös suorana yhteyshenkilönä asiakkaillemme ja urakointia tekeville kumppaniyrityksillemme. Toimipaikkasi sijaitsee Kuopiossa, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Lisätietoja: Projektipäällikkö, ENP Oy | Efficient Network Partner Oy | TalentAdore – Edistyksellinen Hakijakokemus