Etsimme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Kajaaniin, Liminkaan, Seinäjoelle ja Kuopioon!

Kesätyöntekijänämme työnkuvaasi kuuluu suunnittelua tai asennusta valokuitu- tai sähköverkkoprojekteissamme.

SUUNNITTELUTIIMISSÄ työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi maastomerkkausta ja mittauksia maastossa sekä suunnittelun luvitusprosessiin liittyviä tehtäviä suunnittelutiimin apuna.

ASENNUSTIIMISSÄ työskentelet kokeneemman asentajan työparina erityyppisissä asennuskohteissa.

Toiveemme hakijasta

Toivomme, että sinulla on sähköalan koulutus meneillään tai olet juuri valmistumassa. Sopiva koulutustausta on esimerkiksi sähköalan AMK-opiskelijalla. Eduksi katsotaan, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta verkosto- tai sähköalan suunnittelu- tai asennustöistä vaikkapa harjoittelujen kautta. Lain vaatimat turvakortit (työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, hätä EA-, tieturva- sekä tulityökortti) ovat myös plussaa, mutta tarvittaessa koulutamme nämä sinulle. Työssä toivomme matkustusvalmiutta, sillä työmaaprojekteja on maakuntien sisällä.

Osaamisellakaan ei ole väliä, jos asenne on kunnossa. Haluamme työporukkaamme vahvistamaan henkilöitä, jotka ovat motivoituneita ja tykkäävät työstään. Kaikilta työntekijöiltämme peräänkuulutamme vastuuntuntoisuutta, oma-aloitteisuutta sekä halukkuutta oppia uusia toimintamalleja. Teemme töitä pareittain tai pienryhmissä, joten tarvitset myös hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Minkä vuoksi ENP:lle kannattaa hakeutua töihin?

Ammattitaitoiset tekijät ovat yrityksen suurin voimavara, josta halutaan pitää hyvää huolta. Pienempänä yhtiönä pystymme tarjoamaan suoraviivaisen ja tehokkaan työyhteisön, jossa kentältäkin käsin mielipiteet tulevat varmasti kuulluksi. Työyhteisössämme teemme kaikkemme, että meillä viihdytään pitkään. Yhtiön kasvaessa uusia työtehtäviä muodostuu lisää, joka tarjoaa etenemisestä kiinnostuneille hyviä kehittämis- ja vaikutusmahdollisuuksia yhtiössämme myös kesätöiden jälkeen.

Palkkasi vaativuusluokka muodostuu kokemuksesi mukaisesti, jonka lisäksi palkkaasi tulee henkilökohtainen palkanlisä. Käytössämme on toimihenkilöille energiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimus, ja asentajille energia-, ICT- ja verkostoalan työehtosopimus. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja tarjolla on täydet viikkotyötunnit.

Rekrytointiprosessi ja -aikataulu

Kesätöiden ajankohta on toukokuusta syyskuulle, ja toivoisimmekin, että pystyt työskentelemään useamman kuukauden. Kerrothan hakemuksessasi käytettävyydestäsi sekä paikkakunnan, jolta haet töitä.

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy hoitaa hakemusten käsittelyn sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Työsuhde solmitaan ENP:n kanssa.

Haku alkaa 26.1.2023 ja päättyy 28.2.2023. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Päätökset kesän suhteen tehdään heti sopivien tekijöiden löytyessä.

Lisätietoja voit tiedustella Janne-Pekka Pesoselta: janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi, puh. 044 4914 588.

Onnea työnhakuun – toivottavasti saamme pian olla sinuun yhteydessä!

Haku alkaa 26. tammikuuta 2023 ja päättyy 28. helmikuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kesätyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • alan opinnot
  • asenne ja motivaatio
  • tiimityöskentelytaidot